WeLcOmE tO bAyBeE_sAi bLoG_____tHAnX fOr StOpPiNg bY___rEAllY aPPrEcIAtE iT ^__^

I LOVE U!!

my dear sai >.<
<-------ni orang yang aku sayang.... kalau korang baca page ITS ME.. korang mesti tau ni siapa... hehe... ni tunang aku ...nama dia FADZIR... panggilan yg aku guna kat dy ni ialah "SAI"..maksudnya SAYANG.. tp x ketara sangat kan maksud sai tu sayang..hurmmm.sampai smua org pun panggil dia SAI termasuklah smua family aku...cesss...dah tak special g kan?hmmmm.... nway..dia ni sorg yang agak panas baran gak..but loving n sangat2 caring..thats y aku suka n cinta ngan dia...hahaha..
dia suka sanagat ngan numbe 9 sebab birthday dia 30.SEPT.1988... based on birthday dy..korang tntu taw brp umo dy kan? hehe... now dy 23 years old...beza kami cuma 2 tahun jerrr...>.<..but he really2 matured man.. dia kuat sangat bersukan...sampai tengah2 malam pown main Futsal agi..adoiyai...terpaksala memahami tuk jd fiancee yg baik...:). haha..tu jerla pasal dy..ti lebih2 org pown ckp yg xbaik sal kita kan?..ngeee... k la..daaa...~~~..:)












thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^