WeLcOmE tO bAyBeE_sAi bLoG_____tHAnX fOr StOpPiNg bY___rEAllY aPPrEcIAtE iT ^__^

U SO CUTE LAAA!!!


korang nmpak kan tittle post aku ni?..hehehe..nak tau siapa yg "SO CUTE'" tuuuuu???...OF COZ LA PANDA2 AKU....hahaha...aku nak kongsi koleksi patung panda aku yg kiut miut kat post ni.. lama da aku nak bg masuk psl koleksi aku ni kat entry blog tp asyik lupa jerrr...jd tym tgh free ni.aku nak ambil ksmpatan nak buat entry psl PANDA2 KU YG KIUT MIUT ...^^


1.Ni patung panda yg petama aku dpt dr Tunang aku..dy kirim dr Sandakan...:)..aku syg sgt kat panda ni...^^
2.Ni kakak aku yg bli kan.. tym tu kmi kat tamu Kota Marudu...jd aku tnampak patung ni 3 ekor....hehehe....tp koleksi ni mcm adik bradik ngan koleksi aku yg 1st tuuu....jd aku gabungkan diorang smua.....

AKU GABUNG SMUA JD LA CAM KAT BAWAH NI..HAHAHA...KIUT KAN!!!
keluarga panda..^^
ni besar ckit dri yg atas tu..^^

3.then tunang aku belikan lg patung panda...^^.. kalau campur smua patung aku..ni yg ke-6...








 4. Ni panda yg terakhir n PALING AKU SAYANG SGT2 .aku syg ngan dy sbb dy paling gebu n besar antara smua panda aku..n ni latest patung panda yg tunang tersayang aku bg kat aku..d0nt jeles kay..^^..limited edition...



INI LA KOLEKSI PATUNG PANDA AKU SETAKAT NI



 *note: aku syg sgt kat diorang sampai bila2...^^






thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^

PeraDuan BlOg "TerCANTIK"


banner peraduan

Kali ni babysai nak ckp psl peraduan ni....  ni kali pertama dalam hidup blogging babysai, babysai telah d tag ..n orang yg paling baik hati yang tag babysai ialah miss suzierahman ..thx to her..^^ babysai pown rasa cam nak try join contest ni tp mcm ramai yg nak join..rasa cam xda pluang nak mnang pown..haha..tp stelah bfikir panjang..babysai pown wat kputusan tuk join even blog babysai x sberapa..  ^^..so, tuk memenuhi syarat2 si penganjur..babysai pown wat entry nie..

Ni antara syarat2 yg perlu blogger buat tuk join contest ni...


SYARAT SANG PETALA BUMI!!!

♥ korang kene jadi follower aku (sebab aku nak follow up balik)
♥ Buat entri pasal peraduan nihhhhh
♥ Belog kene kemas dan cantik
♥ Kene tag pada kawan2 korang seramai yg boleyyyy (LIMIT 5 ORANG - mereka wajib tau!)
♥ sila link kan blog korang kat ruangan komen
♥ TARIKH TUTUP aku akan umum kan pada 15 JANUARY 2012


SYARAT PENAMBAHAN! 

♥ TOLONG BERI LINK YANG BETUL!!!!
♥ JIKA LINK KORANG SALAH.. (TIDAK AKAN DILAYAN)
♥ SETIAP PENILAIAN AKAN DIAMBIL KIRA DARI SEGI KREATIVITI BLOG KORANG. DAN JUGA DINILAI MELALU KEHENDAK SYARAT DIATAS!!!
♥ TERBUKA KEPADA LELAKI DAN WANITA


ni blogger yang bertuah yg babysai tag..^^ 


korang click kat banner peraduan tu kalau nak join jg k..^^



_______________ok...dah ciap...^^________________






thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^