WeLcOmE tO bAyBeE_sAi bLoG_____tHAnX fOr StOpPiNg bY___rEAllY aPPrEcIAtE iT ^__^

U SO CUTE LAAA!!!


korang nmpak kan tittle post aku ni?..hehehe..nak tau siapa yg "SO CUTE'" tuuuuu???...OF COZ LA PANDA2 AKU....hahaha...aku nak kongsi koleksi patung panda aku yg kiut miut kat post ni.. lama da aku nak bg masuk psl koleksi aku ni kat entry blog tp asyik lupa jerrr...jd tym tgh free ni.aku nak ambil ksmpatan nak buat entry psl PANDA2 KU YG KIUT MIUT ...^^


1.Ni patung panda yg petama aku dpt dr Tunang aku..dy kirim dr Sandakan...:)..aku syg sgt kat panda ni...^^
2.Ni kakak aku yg bli kan.. tym tu kmi kat tamu Kota Marudu...jd aku tnampak patung ni 3 ekor....hehehe....tp koleksi ni mcm adik bradik ngan koleksi aku yg 1st tuuu....jd aku gabungkan diorang smua.....

AKU GABUNG SMUA JD LA CAM KAT BAWAH NI..HAHAHA...KIUT KAN!!!
keluarga panda..^^
ni besar ckit dri yg atas tu..^^

3.then tunang aku belikan lg patung panda...^^.. kalau campur smua patung aku..ni yg ke-6...








 4. Ni panda yg terakhir n PALING AKU SAYANG SGT2 .aku syg ngan dy sbb dy paling gebu n besar antara smua panda aku..n ni latest patung panda yg tunang tersayang aku bg kat aku..d0nt jeles kay..^^..limited edition...



INI LA KOLEKSI PATUNG PANDA AKU SETAKAT NI



 *note: aku syg sgt kat diorang sampai bila2...^^






thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^

13 comments

2 January 2012 at 16:23  

eeeee...comel betul panda2 ko ni comel..mintak satu..hakhak..*cari nahas la tu nak minta brg kesayangan org*hak3..ala gegurau..ngeeee..

DA FOLLOW comel da..ngee
jemput datang blog ye comel..ada entri khas untuk comel...

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/01/kata-alu-aluan-untuk-kamu-yang-comel2.html

3 January 2012 at 00:00  

hehehe...mana leh minta..:p..ok..thanx yea...

3 January 2012 at 02:49  

wahh comelnya!!! puanpanda nak satu!!! hehehe

3 January 2012 at 14:22  

@DsCaRNiA...hehehe...mana ble minta2..;p..ni org bg..hehe

25 January 2012 at 03:42  

hoh..comel2 sungguh panda beliau..

2 December 2012 at 10:09  

bf i minat panda...nak beli mana ekk...

22 December 2012 at 17:05  

@han slalunya sy just survey2 kat kedai patung..jarang ada panda.. ni pun lucky sbb ada org hadiahkan...:)

22 December 2012 at 17:05  

@Pendekar Putra minat panda jg ka?hehe

17 September 2013 at 19:32  

done follow sini no. 105
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

22 December 2013 at 19:24  

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

31 March 2014 at 14:42  

Nak ahhhhh!!! patung panda yg lmited edition tuuu mana ler beli :)

Post a Comment

KOMEN LA KALAU OKAY..HEHEHE..:)