WeLcOmE tO bAyBeE_sAi bLoG_____tHAnX fOr StOpPiNg bY___rEAllY aPPrEcIAtE iT ^__^

1st TYM main FUTSAL!!

nampak kan tittle post aku tuuu...naaa....skrg aku nak kongsi mcmana rasanya main futsal wat ptama kalinya...hehehe.... aku main futsal wat ptama kali pada 26 DISEMBER 2011 bersamaan dgn hri ISNIN jam 8.30 mlm.... wah...excitednyaaaa aku rasa tym tu...well..1st tym kan main..tu pun x di sangka2 akan d ajak main futsal... last2 minute bru d btaw ada main futsal mlm tu..hahaha... 


sampai2 ja d glanggang futsal trus main..xda warming up pown lgi... kira aku ni bkn type KAKI BANGKU jg lar sbb pandai main ckit2..kwn2 lain pun ckp aku pndai main futsal..hahahaha..padahal mana penah main bola..choiiiiii....
aku p hantam jak tu main mlm tu... kjap jd deffend kjap jd goalkeeper... pengalaman tuuuu jd GK ..KERASNYA bola futsal tu smpai merah2 tgn aku tym jd GK..huhuhuhu..sakit jgn ckp la...

HABIS ja main futsal... penatnyaaaaaa aku rasa...sakit 1 badan..almaklumlah..org x penah bersukan tiba2 p bsukan..hahaha... sampai hari  ni kaki aku sakit...sabar ja la..

TAPI.... even sakit cmna pon..kalau ada chance p main futsal lg..of coz aku join...sbb syiokkk sgt...hahahaha...n ENJOY gak.... so, reader yg mmg tgh stress, bolehla try main futsal.. kalau x try maka x knal la cmna rasa main futsal tu kan...???..hehehehe...k la.. tu jer nak kongsi... thanx la sbb baca ..^^..lain kali baca lg k...:)

thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^

1 comment

31 December 2011 at 14:37  

huhuhuhu

Post a Comment

KOMEN LA KALAU OKAY..HEHEHE..:)