WeLcOmE tO bAyBeE_sAi bLoG_____tHAnX fOr StOpPiNg bY___rEAllY aPPrEcIAtE iT ^__^

U SO CUTE LAAA!!!


korang nmpak kan tittle post aku ni?..hehehe..nak tau siapa yg "SO CUTE'" tuuuuu???...OF COZ LA PANDA2 AKU....hahaha...aku nak kongsi koleksi patung panda aku yg kiut miut kat post ni.. lama da aku nak bg masuk psl koleksi aku ni kat entry blog tp asyik lupa jerrr...jd tym tgh free ni.aku nak ambil ksmpatan nak buat entry psl PANDA2 KU YG KIUT MIUT ...^^


1.Ni patung panda yg petama aku dpt dr Tunang aku..dy kirim dr Sandakan...:)..aku syg sgt kat panda ni...^^
2.Ni kakak aku yg bli kan.. tym tu kmi kat tamu Kota Marudu...jd aku tnampak patung ni 3 ekor....hehehe....tp koleksi ni mcm adik bradik ngan koleksi aku yg 1st tuuu....jd aku gabungkan diorang smua.....

AKU GABUNG SMUA JD LA CAM KAT BAWAH NI..HAHAHA...KIUT KAN!!!
keluarga panda..^^
ni besar ckit dri yg atas tu..^^

3.then tunang aku belikan lg patung panda...^^.. kalau campur smua patung aku..ni yg ke-6...








 4. Ni panda yg terakhir n PALING AKU SAYANG SGT2 .aku syg ngan dy sbb dy paling gebu n besar antara smua panda aku..n ni latest patung panda yg tunang tersayang aku bg kat aku..d0nt jeles kay..^^..limited edition...



INI LA KOLEKSI PATUNG PANDA AKU SETAKAT NI



 *note: aku syg sgt kat diorang sampai bila2...^^






thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^

PeraDuan BlOg "TerCANTIK"


banner peraduan

Kali ni babysai nak ckp psl peraduan ni....  ni kali pertama dalam hidup blogging babysai, babysai telah d tag ..n orang yg paling baik hati yang tag babysai ialah miss suzierahman ..thx to her..^^ babysai pown rasa cam nak try join contest ni tp mcm ramai yg nak join..rasa cam xda pluang nak mnang pown..haha..tp stelah bfikir panjang..babysai pown wat kputusan tuk join even blog babysai x sberapa..  ^^..so, tuk memenuhi syarat2 si penganjur..babysai pown wat entry nie..

Ni antara syarat2 yg perlu blogger buat tuk join contest ni...


SYARAT SANG PETALA BUMI!!!

♥ korang kene jadi follower aku (sebab aku nak follow up balik)
♥ Buat entri pasal peraduan nihhhhh
♥ Belog kene kemas dan cantik
♥ Kene tag pada kawan2 korang seramai yg boleyyyy (LIMIT 5 ORANG - mereka wajib tau!)
♥ sila link kan blog korang kat ruangan komen
♥ TARIKH TUTUP aku akan umum kan pada 15 JANUARY 2012


SYARAT PENAMBAHAN! 

♥ TOLONG BERI LINK YANG BETUL!!!!
♥ JIKA LINK KORANG SALAH.. (TIDAK AKAN DILAYAN)
♥ SETIAP PENILAIAN AKAN DIAMBIL KIRA DARI SEGI KREATIVITI BLOG KORANG. DAN JUGA DINILAI MELALU KEHENDAK SYARAT DIATAS!!!
♥ TERBUKA KEPADA LELAKI DAN WANITA


ni blogger yang bertuah yg babysai tag..^^ 


korang click kat banner peraduan tu kalau nak join jg k..^^



_______________ok...dah ciap...^^________________






thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^

1st TYM main FUTSAL!!

nampak kan tittle post aku tuuu...naaa....skrg aku nak kongsi mcmana rasanya main futsal wat ptama kalinya...hehehe.... aku main futsal wat ptama kali pada 26 DISEMBER 2011 bersamaan dgn hri ISNIN jam 8.30 mlm.... wah...excitednyaaaa aku rasa tym tu...well..1st tym kan main..tu pun x di sangka2 akan d ajak main futsal... last2 minute bru d btaw ada main futsal mlm tu..hahaha... 


sampai2 ja d glanggang futsal trus main..xda warming up pown lgi... kira aku ni bkn type KAKI BANGKU jg lar sbb pandai main ckit2..kwn2 lain pun ckp aku pndai main futsal..hahahaha..padahal mana penah main bola..choiiiiii....
aku p hantam jak tu main mlm tu... kjap jd deffend kjap jd goalkeeper... pengalaman tuuuu jd GK ..KERASNYA bola futsal tu smpai merah2 tgn aku tym jd GK..huhuhuhu..sakit jgn ckp la...

HABIS ja main futsal... penatnyaaaaaa aku rasa...sakit 1 badan..almaklumlah..org x penah bersukan tiba2 p bsukan..hahaha... sampai hari  ni kaki aku sakit...sabar ja la..

TAPI.... even sakit cmna pon..kalau ada chance p main futsal lg..of coz aku join...sbb syiokkk sgt...hahahaha...n ENJOY gak.... so, reader yg mmg tgh stress, bolehla try main futsal.. kalau x try maka x knal la cmna rasa main futsal tu kan...???..hehehehe...k la.. tu jer nak kongsi... thanx la sbb baca ..^^..lain kali baca lg k...:)

thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^

L.O.N.E.L.Y (T_T)



Sedihnya bila d tinggalkn sorg2 d umah..huhuhu.mama aku x suru ikut gara2 d suru jaga rumah..takut ada pencuri masuk....4 u information, smua family member aku p Keningau.. dorg p  tgk saudara aku kawin...dorg p sana Kemarin..sampai skrg lom balik2 g...  jelesnya ngan dorg dpt jalan2 g Kningau..huhuhu..aku lum pnah g ronda2 sana..sekadar limpas ja la ada...hmmm...tp aku btul2 sedih sbb tinggal sorg2 pas2 tidur sorg2 d umah ni... seram pun ada gak..mcm2 bunyi ada... 

tp apa leh buat..bsabar jak la..
Tp aku lg kesian ngan kucing2 aku.. 1 hari ni dorg xda mkn sbb aku pun xda mkn... mknan dorg pun habis uda.. cian.. tp skrg ni family aku OTW balik uda p Tuaran..jd ble g bha tu tahan lapar kan... nda mau g aku tgl d umah sorg2..  sedih aku.. huhuhuhu...busan pun ada jg sbb nda taw mau bt apa... mau jln p kk pun malas.. sbb no transport (malas nek bas) n xda kwn mau bjalan... tunang puwn bz kja..no tym 4 me..huhuuhuhu.. T_T...


ANYWAY...

Tggl sminggu lgi b4 aku study tpt baru.all stuff lum ready g..bru kasi complete documents tuk mlapor diri 3 jan nanti..huhuhuhu.. doakan aku bjaya d tpt baru yaaa... k la.. stop cni dlu...thanx 4 reading..>.<

thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^

AkHiRnYaaaaa

Ooo god...akhirnya siap juga hias2 blog ni..
even blum lengkap sepenuhnya..but kira ok la ni kan...
Comel la pla..hahaha....puas hati aku tgk...
Nak tau brp jam aku ambik masa hias2 blog ni, kalau x silap kira..
ambik masa selama 12 jam jg la...
Adoiyai...nampak mcm x berbaloi..but im Satisfied!!!..>.<
Lol!...pasni nak g mandi n pas2 LUNCH...adoi..blum mkn rupanya..
patut perut nyanyi2 jer dr tadi..haha..
Nway, readers, bloggers or anyone yg addicted nak hias2 blog mcm aku ni..
jgn lupa g mandi n mkn sblum nak sambung hias2 balik..
Hahaha...mcm aku la tu...
K la...tu jer yg aku nak kongsi... daaaaa...:)

thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^