WeLcOmE tO bAyBeE_sAi bLoG_____tHAnX fOr StOpPiNg bY___rEAllY aPPrEcIAtE iT ^__^

PeraDuan BlOg "TerCANTIK"


banner peraduan

Kali ni babysai nak ckp psl peraduan ni....  ni kali pertama dalam hidup blogging babysai, babysai telah d tag ..n orang yg paling baik hati yang tag babysai ialah miss suzierahman ..thx to her..^^ babysai pown rasa cam nak try join contest ni tp mcm ramai yg nak join..rasa cam xda pluang nak mnang pown..haha..tp stelah bfikir panjang..babysai pown wat kputusan tuk join even blog babysai x sberapa..  ^^..so, tuk memenuhi syarat2 si penganjur..babysai pown wat entry nie..

Ni antara syarat2 yg perlu blogger buat tuk join contest ni...


SYARAT SANG PETALA BUMI!!!

♥ korang kene jadi follower aku (sebab aku nak follow up balik)
♥ Buat entri pasal peraduan nihhhhh
♥ Belog kene kemas dan cantik
♥ Kene tag pada kawan2 korang seramai yg boleyyyy (LIMIT 5 ORANG - mereka wajib tau!)
♥ sila link kan blog korang kat ruangan komen
♥ TARIKH TUTUP aku akan umum kan pada 15 JANUARY 2012


SYARAT PENAMBAHAN! 

♥ TOLONG BERI LINK YANG BETUL!!!!
♥ JIKA LINK KORANG SALAH.. (TIDAK AKAN DILAYAN)
♥ SETIAP PENILAIAN AKAN DIAMBIL KIRA DARI SEGI KREATIVITI BLOG KORANG. DAN JUGA DINILAI MELALU KEHENDAK SYARAT DIATAS!!!
♥ TERBUKA KEPADA LELAKI DAN WANITA


ni blogger yang bertuah yg babysai tag..^^ 


korang click kat banner peraduan tu kalau nak join jg k..^^



_______________ok...dah ciap...^^________________






thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^

5 comments

29 December 2011 at 13:25  

hehe thx ye awk tag kita..=)

30 December 2011 at 11:51  

wahhhhh..gud luck okay dear.. fes taim komen kat sini.. :)

30 December 2011 at 12:45  

thanx yuyu..^^

31 December 2011 at 14:57  

^^

Post a Comment

KOMEN LA KALAU OKAY..HEHEHE..:)