WeLcOmE tO bAyBeE_sAi bLoG_____tHAnX fOr StOpPiNg bY___rEAllY aPPrEcIAtE iT ^__^

falling in love with

my sai with wafa
Aku nak introduce ngan korang aku punya beloved fiance... nama tunang aku ni fadzir bin abdul halip...umur skrg 23 tahun..yg kat sblh dy tu anak buah aku yang tersangatlah nakal..kami dah bertunang selama setahun lebih...syukur alhamdulillah sebab ALLAH masih panjangkan jodoh kami dan aku harap jodoh aku adalah dia. .aminn...hubungan kami taklah banyak dugaan sangat. family pun dpt terima dia dengan senang hati sbb karakter dia yang baik n peramah sgt2.. tapi xda hubungan yg tak pernah bergoyang..kami pun pernah gaduh gak..but still can handle la..yang penting kalau time gaduh tu, jangan 2 2 xnak mengaku kalah..at least, even korang tak bersalah pun, minta maaf la ngan pasangan tu(tu pun kalau korang sayang ngan bf/gf korang)...rendahkan ego..xbaik taw kalau terlampau EGO sbb pasangan bole jd bosan ngan perangai ego tu...eh?mcm aku ni bg advice psl jaga pasangan pla...ups!haha..ni la padah kalau crita pjg sgt..sampai bole lari tajuk..k la..next tym kongsi lg...apa2pun..jaga hati pasangan dengan sebaik mungkin...daaaaa~~~

thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^

Post a Comment

KOMEN LA KALAU OKAY..HEHEHE..:)