WeLcOmE tO bAyBeE_sAi bLoG_____tHAnX fOr StOpPiNg bY___rEAllY aPPrEcIAtE iT ^__^

Apa Bezanya ????????


APA BEZA PERSAHABATAN LELAKI & PERSAHABATAN PEREMPUAN......????


*PERSAHABATAN LELAKI*------------------------------------------------

1.      TAHAP KESETIAAN >> Lelaki lebih setia dalam bersahabat tapi kurang setia dalam percintaan
# jarang tengok lelaki yang putus kawan. Kalau ada pun,tuk masa yg skjap pas2 be frend balik..n kalau berkawan baik mesti sampai 4 or lebih kawan..:).tp lebih byk couple break gara2 lelaki lebih pentingkan kawan...>.<

     2.    TEMPOH PERSAHABATAN >>  Persahabatn lebih tahan lama...
#  lelaki lebih menjaga hubungan persahabatan diorang ngan slalu bt aktiviti sama2. Sbb tu ssetengah llk kurang mluangkan masa ngan gf diorang, sbb dorang suka sgt hanging out ngan kengkawan dy. ..

3.    KESERASIAN >> Lebih serasi..
# keserasian dalam persahabatan menyebabkan persahabatn llk lebih bertahan drpd persahabatn pmpuan. Sbb tu llk ada ramai sgt bestfren sbb ramai yg “1 KEPALA”..

4.     PENDENGAR MASALAH >> Lelaki kurang sikit kalau menjadi pendengar masalah 
#  lelaki pun cari kwn pmpuan tuk bgtau psl problem dy sbb dy tau pmpuan ja yg faham..sbb slalunya masalah yg dihadapi ole lelaki adala masalah pasal pmpuan..>.<

5.    TAHAP CEMBURU >> Kurang cemburu
# lelaki mmg kurang sikap jeles kat kwn sndiri tp dorg cpt jeles ngan llk yg rapat ngan gf diorang...:)


------------------------------------------------------------*PERSAHABATAN  PEREMPUAN*

1.      TAHAP KESETIAAN >> Kurang setia dalam persahabatan tapi lebih setia dalam percintaan.
 # jarang nampak perempuan ada ramai kawan baik. Yanag ramai pun kwn biasa2 ja. Tpt mengadu masalah mesti sorg ataw 2 org ja. ..but kalau perempuan tu da ada bf, kawan jatuh pd tangga ke-2 after boy diorang.dats  y girl lebih setia dalam bercinta..>.<
2.    TEMPOH PERSAHABATAN >>  Persahabatn kurang bertahan..
#  ni disebabkan perempuan suka cakap yg bukan2 psl kwn sndiri n then c kwn yg lain pla bitaw kat kwn dy..last2 perhubungan persahabatan yg rapat akhirnya jd persahabatan yg biasa ja...

3.    KESERASIAN >> Kurang serasi..
# persahabatn pmpuan kurang serasi bila masing2 bt hal sendiri n suka ckp psl kwn sndiri kat blkg..but x smua kwn pmpuan cm2..thats y pmpuan slalu trust kat sstgh kwn dy ja tuk story psl hal2 peribadi..

4.    PENDENGAR MASALAH >> Perempuan memang pendengar yang baik...
# kalau ada masala, mengadu ja kat kwn pmpuan korang yg btul2 dipercayai..sbb diorang mmg pendengar yg baik n paling setia..x kira masa ataw tpt..>.<

5.    TAHAP CEMBURU >> Cepat cemburu..
# pmpuan mmg terkenal ngan sikap cemburu..ngan kwn sndiri pun dy cemburu gak...dats y pmpuan mesti kwl sikap tu..jgn terlebih sbb nanti membakar diri sndiri......^__^




ni hanya pandangan baybeesai jer k....kalau nak bg pndapat pun bole gak....;)

thanx sbb sudi baca :)..like la kalau suka ^_^

4 comments

15 November 2011 at 09:36  

everyonez hve frends...:)

15 November 2011 at 15:54  

ayueee...!!! cantik blog! ^_^ waaaahhhh!!!

Anonymous
15 November 2011 at 22:15  

santek YuE... hehehe ^_^

16 November 2011 at 08:37  

thanx all..>.<

Post a Comment

KOMEN LA KALAU OKAY..HEHEHE..:)